Baby gave

3 ting du skal købe til din nyfødte baby

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Når du er nybagt forælder, er der så mange ting at købe til din baby, at det kan være svært at vide, hvor man skal starte. Du har måske læst utallige af købelister, men har forvildet dig rundt i det alt sammen. Der er klart nogle ting, du ikke kan være foruden, mens andre du godt kan undvære. Her er tre vigtige ting, som du bør skrive på din indkøbsliste så hurtigt som muligt. Klik her, hvis du gerne vil have mere inspiration til gaver til børn og babyer.

1. En barneseng af god kvalitet.

Dit barn vil tilbringe meget tid i sin barneseng, så det er vigtigt at vælge en, der er komfortabel og sikker. Kig efter en barneseng med justerbar madrashøjde, så du kan sænke den i takt med, at dit barn vokser. Sørg også for, at tremmerne ikke er mere end 4 cm fra hinanden for at forhindre dit barn i at sidde fast. Du kan starte med en barneseng, hvor du kan klikke den ene side af. Så kan du bedre komme til dit barn om natten, hvis du skal amme.

2. En komfortabel barnevogn eller klapvogn

Du kommer til at gå meget med dit barn, så du har brug for en barnevogn eller klapvogn, der er behagelig for både dig og dit barn. Kig efter en med justerbare håndtag, så du kan skubbe den uden at belaste din ryg. Du skal også sørge for, at affjedringen er af god kvalitet, så dit barn ikke rystes for meget rundt. Og endelig skal du vælge en barnevogn eller klapvogn, der er nem at klappe sammen og sætte i bilen. Du kan finde barnevogne og klapvogne til en rimelig pris, uden du skal ud at bruge en masse penge.

3. En pålidelig babyalarm

En babyalarm kan give dig ro i sindet, når du er i et andet rum end dit barn. Find en babyalarm med god rækkevidde og batterilevetid, så du ikke behøver at bekymre dig om, at den løber tør for strøm. De fleste babyalarmer i dag skal oplades med strøm, fremfor at være batteridrevet.

Sørg også for, at skærmen er nem at læse og bruge. Du kan vælge en videobabyalarm, så du både kan se og høre dit barn. Der findes nogle gode og prisbillige muligheder på markedet. 

Det er tre vigtige ting, som du bør sætte på indkøbslisten til din nyfødte baby.