Børn leger i sneen

3 ting man kan lave med sine børn i snevejr

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Selvom vi ikke får så meget sne i Danmark, som man for eksempel gør i Norge og Sverige, så er det stadig noget der sker med jævne mellemrum og noget, som både de danske børn og voksne elsker. I Danmark har vi ikke de store muligheder for at stå på ski eller snowboard, som de har i vores nordiske broderlande, men hvad kan man så lave når sneen falder i Danmark? De fleste vil nok bygge en snemand eller lave en hurtig sneboldkamp, men hvad kan man ellers lave? Det kan du få svaret på i denne artikel, hvor vi giver dig et par gode råd, tips og tricks, til hvad du kan lave sammen med dine børn, når det endelig sner i Danmark.

Byg en iglo

Hvis mangler en god aktivitet når det sner, som ikke bare er et par snebold eller en snemand, så kan i tage det skridtet videre og i stedet bygge en iglo. Det er måske ikke den letteste konstruktion at bygge, slet ikke hvis mængden af sne der falder, ikke er særligt stor. Det er dog alligevel en sjov aktivitet, som både lærer børnene noget om at bygge, men vigtigst af alt, er en god mulighed for jer, til at tilbringe tid sammen. Hvis i vil bygge snekonstruktioner, kan i få tips og tricks her.

Gå en tur i naturen

Forudsat at der ikke er tale om en decideret snestorm eller dobbelte minusgrader, så er det at gå en tur i naturen, når det sner, en smuk og mindeværdig oplevelse. Naturen i sig selv er fantastisk og smuk, men når det samtidig sner, så bliver det til en magisk oplevelse. Så længe man sørger for at have det rigtige tøj på, samt hue og vanter, og eventuelt en termokande med varm kakao med i bilen, er det en fantastisk måde, at opleve både den danske natur og det smukke snefald, som det oftest er, når det endelige sner i Danmark.

Find inspiration fra andre

En anden måde man kan finde på noget at lave i snevejret, er ved at se på hvad andre laver. Søg efter hashtags på de sociale medier og scroll igennem opslagene. Måske er der nogen der har fundet på at bygge en sneborg eller andet, som i også vil prøve. Det kan også være at nogen har delt en video med den perfekte kælkebakke, som i ikke vidste eksisterede.