Man skal være god ved sig selv

Man skal være god ved sig selv

15. januar 2019 6 Af Susan

 

Med 2 fuldtidsarbejdende forældre, 3 børn, husrenovering, og evig vedligeholdelse af gamle biler, er tid en mangelvare hjemme hos os.

Selvom man mangler tid, skal man være god ved sig selv.

Livet som mor

Jeg blev mor som 23-årig og kan næsten ikke huske livet uden børn. Men jeg vil vove den påstand, at jeg havde mere tid til mig selv, dengang jeg ikke havde børn.

Som jeg har skrevet om her, så er livet til tider hårdt. Og jeg er ikke særlig god til at huske mig selv. Jeg er nok ikke den eneste, som har det sådan. Mit gæt er, at mange mødre har så meget fokus på, at familien skal have det godt, at de glemmer sig selv.

Bloggen her er mit frirum. Når jeg skriver, gør jeg det udelukkende for mig selv. Tiden jeg bruger på skrive på min blog, går som regel fra den tid, jeg burde bruge på at sove, eller hvor jeg kunne sidde og slappe af om aftenen.

Det er min prioritering.

Jeg skal være god ved mig selv

Jeg har aldrig gjort mig i nytårsfortsætter.

Men jeg tænker nu alligevel, at jeg i 2019 vil forsøge at gøre mere for mig selv. Det kommer ikke naturligt for mig, så jeg er nødt til at gøre noget aktivt, for at dagene ikke bare går, uden jeg har gjort noget godt for mig selv.

Den eneste måde, som vil virke for mig er, at sætte tid til mig selv i kalenderen. Og det skal jeg gøre uden at have dårlig samvittighed. For hvis jeg skal have dårlig samtidig samtid med, at jeg bruger tid på selv, så hjælper det ikke noget.

I 2019 vil jeg gerne blive bedre til at sætte mig-tid i den propfyldte kalender. Mig-tid er tid, hvor jeg fx kan gå en lang tur (alene). Eller, hvor jeg lørdag formiddag kan bruge 2 timer på skrive (uden forstyrrelser).

Hvordan prioriterer du tid til dig selv?

Jeg vil ikke komme med gode råd til jer mødre derude om, hvordan I bedst kan prioritere tid til jer selv. Men hvis du har et rigtigt godt tip, så er du mere end velkommen til at dele det i kommentarfeltet herunder.

Annonce

Tak fordi du læste med.

Husk at følge med på Instagram  og Facebook.