5-års fødselsdag

5-års fødselsdag

8. januar 2019 2 Af Susan

I torsdags fyldte yngstebarnet 5 år. Tænk at han allerede er 5 år.

Alex blev vækket med fødselsdagssang og gaver.

Efter morgenmad og hygge kørte jeg Alex hen i børnehaven, hvor han blev fejret.

Jeg valgte den nemme løsning med en kagemand fra bageren. Den var børnene meget begejstrede for. De var ligeglade med, at jeg ikke havde lavet den selv.

Der blev en del i overskud, så Adam og Emil fik også lidt, da de kom hjem fra skole.

Jeg havde taget mig en fridag på hans fødselsdag, så Alex fik en kort dag i børnehaven. Der var tid til at hygge og spille spil, inden Adam og Emil kom hjem. Alex havde fået en masse aktivitetsbøger og tusser i fødselsdagsgave, så han hyggede sig.

Alex elsker at være kreativ.

Aftensmaden var pizza, som Alex havde lavet.

Lørdag havde vi inviteret min del af familien til fødselsdag. Vi plejer at invitere familien i to omgange, fordi det bliver for meget at have besøg af alle på en gang. Næste weekend er Tims familie inviteret.

Annonce

I lørdags stod menuen på hjemmebag i form af boller og chokoladekage. Aftensmaden bestod af pitabrød.

Opskriften på min favorit fødselsdagskage kan du finde her.

Den er så lækker og nem at lave.

Bollerne er disse fødselsdagsboller, som også altid bliver gode.

Hvis man har lyst, kan lave en portion med kerner også. Det gjorde jeg også i lørdags. Jeg fik dog ikke lige taget billede af dem?

Hvordan holder I børnefødselsdag hjemme hos jer?

Annonce