Møde med autismekonsulent

Møde med autismekonsulent

20. september 2018 2 Af Susan

Da Adam fik sin autismediagnose tilbage i 2014 fik vi tilbud om vejledning fra kommunens autismekonsulent.

På daværende tidspunkt var vores største udfordring (som det i og for sig stadig er) konflikterne mellem Adam og Emil. Konflikterne mellem drengene medfører, at Emil får nogle voldsomme vredesudbrud. Den udfordring kunne autismekonsulenten desværre ikke hjælpe os med på daværende tidspunkt, idet Emil ikke havde en diagnose. Da vi ikke oplevede andre udfordringer, som vi ikke selv kunne håndtere, takkede vi derfor nej til vejledning fra konsulenten.

Konflikterne mellem Adam og Emil sker ikke nær så ofte mere. Men de er til gengæld blevet voldsommere i kraft af, at drengene er blevet større. konflikterne er derfor meget belastende, ikke kun for Adam og Emil, men  for hele familien.

I dag, 4 år efter, hvor Emil også har fået en autismediagnose, har vi derfor henvendt os til konsulenten igen, og vi har fået en aftale med hende i næste uge, hvor vi sammen skal finde ud af, hvordan hun kan hjælpe os.

Jeg ser rigtig meget frem til vores møde og håber, at vi kan få hjælp til dels at takle drengenes konflikter og arbejde med deres relation. Derudover håber jeg, at vi kan få hjælp til at håndtere Emils nedsmeltninger.

 

Tak fordi du læste med.

Måske du også vil læse her.