Jeg er gået selvstændig

Jeg er gået selvstændig

12. august 2018 11 Af Susan

Der har været stille på bloggen i et stykke tid.

Det er der sådan set flere årsager til. For det første har jeg tilladt mig at holde fuldstændig fri for skriverriet i sommerferien, og det har været dejligt at holde ferie med familien, for vi har nemlig haft en rigtig god sommerferie.

Den anden årsag til stilheden er, at jeg har haft travlt med nye projekter.

Jeg er gået selvstændig

Jeg arbejder for tiden på indholdet til en helt ny blog. Jeg vil lige vente lidt med at løfte sløret for indholdet.

Derudover har jeg opsagt mit samarbejde med Momster.dk for at starte min egen blog. Bloggen, du læser på nu, er min helt egen, og jeg glæder mig rigtig meget til at skrive en masse nye indlæg til lifeinafamily.dk.

Jeg håber, at du vil nyde at læse med.