Spar penge på dit restaurantbesøg

Spar penge på dit restaurantbesøg

19. marts 2018 2 Af Susan

Spar penge på dit restaurantbesøg

Forrige weekend var min mellemste søn og jeg ude og spise brunch sammen – bare os to. Endelig havde vi tid til at tale sammen. Dette indlæg skal ikke handle så meget om vores dag sammen. Jeg kan dog godt fortælle, at vi havde en hyggelig dag, som sluttede i biografen, hvor vi så Coco – en rigtig sød film i øvrigt.

Mens vi ventede på filmen, kiggede Emil på et billede, der hang på væggen. Det var et gammelt billede i sort/hvid. På billedet var der nogen mennesker, som stod foran biografen. Vi talte om, at det nok var de personer, som ejede biografen i gamle dage.

R2N – Restaurent2Night

Indlægget i dag skal handle om, hvordan du meget nemt kan spare op til 35 % på hele din restaurantregning.

Du skal starte med at downloade den app, der hedder R2N.

Inden du skal ud og spise næste gang, så husk at undersøge, hvilke muligheder der er for at spare penge via R2N. Du kan vælge at se tilbuddene på en liste eller et kort. Ud for de forskellige restauranter kan du med det samme se, hvor mange procent du sparer. Ved at klikke på en restaurant, får du en kort beskrivelse af stedet og maden. Du får også mulighed for at se hele menukortet via appen. Hvis du finder en restaurant, som passer til din smag, og som du ønsker at besøge, klikker du på reserver. Herefter får du mulighed for at vælge, hvilket tidspunkt du vil spise på. Når du har gennemført din reservation, får du, kort tid efter, en bekræftelse fra restauranten. Ved ankomst til restauranten,  skal du blot oplyse dit telefonnummer. Så nemt er det faktisk, og når du modtager din regning, kan du glæde dig over, at have sparet penge stort uden at gøre noget.

Da Emil og jeg var ude og spise brunch, sparede vi 20% på hele regningen. Det er første gang, jeg har prøvet appen, men det er da helt sikkert ikke sidste gang. Ikke nok med, at der er penge at spare, så er det da også en udmærket måde at få udvidet horisonten lidt, ved at man får øjnene op for restauranter, man ellers ikke kendte til.

Velbekomme.

Hvis du vil have flere tips til gode apps, har jeg tidligere skrevet et indlæg om, hvordan du kan stoppe madspild og spar penge samtidig.